![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pondělí 6. 2. |
|||
Polévka: | Čočková s uzeninou |
||
Menu I. | 200g | Pečený pstruh se zeleninou a bylinkovou omáčkou, šťouchaný brambor |
249,- Kč |
Menu II. | 300g | Rizoto z kuřecího masa sypané parmazánem, kyselá okurka |
159,- Kč |
Úterý 7. 2. |
|||
Polévka: | Hovězí vývar s masem, zeleninou a našimi nudlemi |
||
Menu I. | 200g | Jelení ragů na červeném víně s karlovarským knedlíkem nebo dušenou jasmínovou rýží |
199,- Kč |
Menu II. | 150g | Kapustový karbanátek s bramborovou kaší |
159,- Kč |
Středa 8. 2. |
|||
Polévka: | Zelná s klobásou |
||
Menu I. | 150g | Hovězí maso po Burgundsku s bramborovou kaší nebo těstovinami Penne |
199,- Kč |
Menu II. | 150g | Bratislavská vepřová plec s houskovým knedlíkem |
159,- Kč |
Čtvrtek 9. 2. |
|||
Polévka: | Květáková |
||
Menu I. | 200g |
Kuřecí špíz s hranolkami a naší tatarskou omáčkou |
199,- Kč |
Menu II. | 150g | Záhorácký závitek s bramborovým knedlíkem |
159,- Kč |
Pátek 10. 2. |
|||
Polévka: | Česnečka s vejcem a krutony |
||
Menu I. | 200g |
Marinovaná vepřová krkovice s grilovanou zeleninou a pečeným bramborem |
199,- Kč |
Menu II. | 150g | Vepřové výpečky se zelím a houskovým knedlíkem |
159,- Kč |
Provozní doba: |
|||
Ne - Čt | 12 - 22h | ||
Pá - So | 12 - 23h |
Vážení hosté, rádi bychom Vás touto cestou informovali, že veškeré hovězí a vepřové maso používané k přípravě našich jídel, pochází z velké části z produkce regionálních zemědělců a výhradně z produkce zemědělců v ČR. Hlavní dodavatel - VARNSDORFSKÉ UZENINY s.r.o., držitel ocenění v soutěži REGIONÁLNÍ POTRAVINA ÚSTECKÉHO KRAJE, REGIONÁLNÍ PRODUKT ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO, REGIONÁLNÍ VÝROBEK KRAJE PŘEMYSLA ORÁČE Změna přílohy možná. Polední menu podáváme do 14 hodin. |
HOTEL U KAPLE
U Kaple 544/3,
405 02 Děčín 6,
Czech Republic
IČO: 04637348,
DIČ: CZ 04637348
Tel.: +420 412 539 915
E-mail: info@hotelukaple.cz