undefined undefined undefined undefined

Týdenní polední menu

Pondělí 6. 2.
Polévka: Čočková s uzeninou
Menu I. 200g Pečený pstruh se zeleninou a bylinkovou omáčkou, šťouchaný brambor
249,- Kč 
Menu II. 300g Rizoto z kuřecího masa sypané parmazánem, kyselá okurka
159,- Kč 

Úterý 7. 2.
Polévka: Hovězí vývar s masem, zeleninou a našimi nudlemi
Menu I. 200g Jelení ragů na červeném víně s karlovarským knedlíkem nebo dušenou jasmínovou rýží
199,- Kč
Menu II. 150g Kapustový karbanátek s bramborovou kaší
159,- Kč

Středa 8. 2.
Polévka: Zelná s klobásou
Menu I. 150g Hovězí maso po Burgundsku s bramborovou kaší nebo těstovinami Penne
199,- Kč
Menu II. 150g Bratislavská vepřová plec s houskovým knedlíkem
159,- Kč

Čtvrtek 9. 2.
Polévka: Květáková
Menu I. 200g
Kuřecí špíz s hranolkami a naší tatarskou omáčkou
199,- Kč
Menu II. 150g Záhorácký závitek s bramborovým knedlíkem
159,- Kč

Pátek 10. 2.
Polévka: Česnečka s vejcem a krutony
Menu I. 200g

Marinovaná vepřová krkovice s grilovanou zeleninou a pečeným bramborem

199,- Kč
Menu II. 150g Vepřové výpečky se zelím a houskovým knedlíkem
159,- Kč
 


Provozní doba:
 
Ne - Čt 12 - 22h
 
Pá - So 12 - 23h

Vážení hosté,

rádi bychom Vás touto cestou informovali, že veškeré hovězí a vepřové maso používané k přípravě našich jídel, pochází z velké části z produkce regionálních zemědělců a výhradně z produkce zemědělců v ČR.

Hlavní dodavatel - VARNSDORFSKÉ UZENINY s.r.o., držitel ocenění v soutěži REGIONÁLNÍ POTRAVINA ÚSTECKÉHO KRAJE, REGIONÁLNÍ PRODUKT ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO, REGIONÁLNÍ VÝROBEK KRAJE PŘEMYSLA ORÁČE

Změna přílohy možná. Polední menu podáváme do 14 hodin.




KONTAKTNÍ ÚDAJE - HOTEL U KAPLE DĚČÍN

HOTEL U KAPLE
U Kaple 544/3,
405 02 Děčín 6,
Czech Republic

IČO: 04637348,
DIČ: CZ 04637348
Tel.: +420 412 539 915
E-mail: info@hotelukaple.cz


RYCHLÉ ODKAZY

NAPIŠTE NÁM